BLOOMEA: Totaalverzorging voor het gelaat & lichaam

Waarvoor dient BLOOMEA precies?

Gelaat: Rimpels en fijne lijntjes , Acné en andere littekens , Verwijderen van oneffenheden , Open poriën, Versteviging van de huidcellen (anti–aging),  Egaliseren van teint en pigmentvlekken, Egaliseren van zwangerschapsmasker

Hals en décolleté: Rimpels en fijne lijntjes Anti- aging Verstevigen van de huidcellen Egaliseren van de teint

Lichaam: Striemen op buik, billen, benen en borsten Littekens

Hoe werkt het:

1: MACROSCRUB

We starten met een macroscrub waarbij alle dode huidcellen worden verwijderd. Het korrelige oppervlak van het toestel verwijdert de imperfecties laag na laag en maakt de huid glad. Men voelt wat wrijving en trillingen, maar dit is volledig pijnloos.

De dieptewerking word (afhankelijk van uw huid) sessie na sessie verhoogd tot de optimale doeltreffendheid wordt bereikt. De eerste sessies bereiden de huid dus voor op de exponentiële doeltreffendheid van de volgende sessies.

2: MASSAGE MET MICROVIBRATIES

Daarna wordt door middel van microvibraties een aangename massage uitgevoerd waarbij we collageen en elastine diep in de weefsels insluizen waardoor de callogeen – en elastineproductie gestimuleerd wordt voor een strak resultaat.

3: LICHTTHERAPIE

Tijdens de hele behandeling wordt er via het handstuk ook lichttherapie toegepast. De actieve golflengtes op de huid, bijna rood (633 nm), versterken het herstellende effect van de Macroscrub en Massage met Microvibraties op de huid.

4: MASKER

Aanbrengen van een hydraterend bio-cellulose vliesmasker, welke we +/- 10min laten inwerken.

Voor een optimaal resultaat wordt meestal gewerkt met een kuursessie van 10 behandelingen. Tussen de behandelingen laten we minstens 5 dagen. Ideaal is 5 tot 10 dagen tussen 2 sessies.

Ook kan een bloomea sessie worden gebruikt als occasionele gelaatsverzorging voor een zuivere, gladde, egale huid. Voor een coup d’éclat is Bloomea een stuk doeltreffender dan een klassieke manuele verzorging.

Afspraak reserveren?

Boek je proefsessie aan € 35 – proefsessie met hydraterend masker € 45

Individuele sessie € 75
Per 5 beurten € 325
Per 10 beurten € 600

Contacteer ons gerust vrijblijvend voor meer info 0472/614.678