EMERALD BAY ABSOLUTELY SHORE

Energizing Pure Lotion

Inhoud: 250 ml / € 20

 

 

 

Speciaal ontwikkeld voor jouw huid in de zon, geeft Absolutely Shore POWER energie voor die gedroomde kleur on the beach… Agave Nectar levert de essentiële voedingsstoffen aan de pigmentcel voor een vlotte melanine productie en dus een versneld prachtig bruinresultaat. Shore is dé “energybooster” voor de huid!

Met extra cafeïne wordt dit effect nog versterkt.

Saffloerolie, geperst uit de zaden van de distelbloem bestaat uit 75% onverzadigde vetzuren en is mild, zacht en vochtregulerend

Good to know :

Gember en granaatappel zijn efficiënte beauty ingrediënten.

  • Gember is een heus wondermiddel ! Door gember rechtstreeks via een lotion in contact te brengen met de huid, bevorder je de doorbloeding. De verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen geeft je huid een glanzende gezonde look. Gember heeft een ontsmettend en ontstekingsremmend effect wat bv. acne doet verminderen. Het bevat ook een hoop antioxidanten die de agressieve werking van vrije radicalen in de huid tegengaan en zo beschadiging aan celmembranen en op termijn huidveroudering voorkomen.
  • Ook granaatappel doet goed voor je huid. Het rode sap is rijk aan vitamine C en A. Ook vitamine E ontbreekt niet en werkt krachtig antioxidant. Uit de pitjes perst men een olie met een hoog gehalte (60%) aan linoleen vetzuren. Deze olie dringt ongelooflijk goed in de huid en voelt “droog” aan. Zo herstelt ze meteen de huidelasticiteit en strijkt fine lijntjes en rimpels glad.

Deze lotion is 100% parabenenvrij