EMERALD BAY MIDNIGHT SURF

Soothing Bronzing Lotion 

Inhoud: 250 ml / € 18

 

MIDNIGHT SURF heeft een unieke mix van cosmetische bronzers en DHA. Welk ingrediënt kalmeert en verzacht hier de gevoelige huid? Het is algemeen bekend dat het extract van waterlelie een rustgevend effect heeft. Wil je een “soothing”(kalmerend /ontspannend) effect voor je gestresseerde huid, ga dan voor Midnight Surf!

Bovendien zal komkommer, met sterk water-bindende en water-regulerende eigenschappen, de waterhuishouding van je huid in balans brengen.

Good to know :  Gember en granaatappel zijn efficiënte beauty ingrediënten.

Gember is een heus wondermiddel ! Door gember rechtstreeks via een lotion in contact te brengen met de huid, bevorder je de doorbloeding. De verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen geeft je huid een glanzende gezonde look. Gember heeft een ontsmettend en ontstekingsremmend effect wat bv. acne doet verminderen. Het bevat ook een hoop antioxidanten die de agressieve werking van vrije radicalen in de huid tegengaan en zo beschadiging aan celmembranen en op termijn huidveroudering voorkomen.

Ook granaatappel doet goed voor je huid. Het rode sap is rijk aan vitamine C en A. Ook vitamine E ontbreekt niet en werkt krachtig antioxidant. Uit de pitjes perst men een olie met een hoog gehalte (60%) aan linoleen vetzuren. Deze olie dringt ongelooflijk goed in de huid en voelt “droog” aan. Zo herstelt ze meteen de huidelasticiteit en strijkt fine lijntjes en rimpels glad.

Bovendien is deze lotion 100% vrij van parabenen.