C2 Collagen & Color Concentrate

150ml / € 30

Breng homogeen aan op gelaat en lichaam, meteen voor je sessie start op het hybride toestel. Masseer dit frisse concentraat zachtjes in de huid.

  • parabenenvrij
  • vrij van siliconen

Keep your skin YOUTHFUL and

Go for a RADIANT complexion

 

Activeer met dit hoog geconcentreerde serum de productie van collageen – én melanine.. niet voor even , maar ga voor een blijvend resultaat op lange termijn! Je wil immers geen “kortstondig” effect maar een langdurig , blijvend resultaat!

Dit C2 CONCENTRATE  voorziet zowel de pigmentcel als de collageen cel van de noodzakelijke voedingstoffen om enerzijds melanine en anderzijds collageen te produceren. Immers, enkel “brandstof”  voor de cel aanleveren (= ATP, zijnde de energie die de cel doet werken), voldoet niet!

  1.  De pigmentcel schiet in actie als ze – via de UV B stralen – de nodige energie krijgt. Voed je dan de pigmentcel – via deze hybride cosmetica- met TYROSINE , dan verbetert en versnelt het pigmentatie proces. Tyrosine , samen met Vit B2 = Riboflavine en ATP spelen dus een cruciale rol in de synthese van melanine;
  1.  De fibroblast of de collageen cel schiet ook in actie als ze – via het Rood Licht = 630 nm golflengte – de juiste energie ontvangt. Breng je dan het SYN-COLL ingrediënt – via deze hybride cosmetica – tot bij de collageen cel, dan optimaliseer je het collageen vormingsproces. Dit SYN-COLL ingrediënt is immers een echte collageen stimulator!