Gold for Men BRONZING LOTION

Inhoud : flacon 200 ml / € 20

 

 

 

Er is wel degelijk een verschil tussen een mannenhuid en een vrouwenhuid! Het hogere testosteron gehalte resulteert in een grotere talgproductie (dus vettere huid) en in een huid die tot 5x dikker is dan die van een vrouw. De mannenhuid is ook wat zuurder (pH is iets lager).

Ondanks deze verschillen is de mannenhuid NIET minder gevoelig aan externe factoren en zullen roken, alcohol, leeftijd en zon eveneens (weliswaar trager dan bij de vrouwenhuid die dunner is) huidveroudering te weeg brengen.

Deze GOLD for MEN Bronzing lotion is olievrij en licht van textuur.  Vette crèmes op een al vettere mannenhuid zouden immers minimaal effect hebben. Huidverzorgende en -herstellende ingrediënten moeten ook doorheen de dikkere huidlaag dringen én in voldoende hoge concentraties aanwezig zijn, wil een mannenhuid hier van profiteren. De Ultimate Youth Architect Formula” bestaat uit een complex van individuele peptiden (=aminozuurketens) die, omdat ze zo klein zijn, doorheen de dikke mannenhuid tot bij de collageen cel dringen. Hier zorgen ze voor de regeneratie van collageenvezels. Zo behoudt de huid haar elasticiteit en worden rimpels voorkomen.

Deze GOLD for MEN heeft een mannelijke frisse geur.

Mannen die de zon opzoeken, dienen dus, net als vrouwen, goed te smeren. Een zonnecosmetisch product zoals GOLD for MEN Bronzing lotion voorziet de huid van specifieke verzorging en versterkt de huidbarrière zodat ze geen vocht verliest. Ook het bruiningsproces wordt goed ondersteund , mede door middel van het zelfbruin-ingrediënt DHA zodat het gewenste bruinresultaat sneller bereikt wordt en intenser is..

Want een mannenhuid is anders dan een vrouwenhuid…