TANNYMAXX MEGA BROWN € 25

Super Intensive Tanning +Dark Bronzer

Inhoud: 200 ml

Wil je een MEGA bruine kleur, dan helpen tyrosine én een stevige dosis melanine je om dit doel te bereiken! Beide ingrediënten intensifiëren het natuurlijke pigmentatieproces in de huid en boosten je huideigen kleurontwikkeling. Voeg daarbij een resem aan huidverzorgende componenten en je huid gaat ook nog stralen van gezondheid.

― Zoete amandelolie verbetert de huidelasticiteit en geeft meteen hernieuwde veerkracht aan je huid.

― Kokosnootextract (zowel -olie als -melk) is – net zoals aloë vera, rijk aan vitaminen en proteïnen voor huidherstel en een gaaf huidbeeld.

― Vitamine E, maar ook het extract uit de wilde paardenkastanje, leveren een ongelooflijke dosis krachtige antioxidanten die je huid helpen bij de strijd tegen vrije radicalen.

Extract van wilde paardenkastanje heeft trouwens ook een ontstekingsremmende eigenschap… mee mooi genomen als je met huidirritaties (acné) te maken hebt! En, vergeet niet dat dit extract de nefaste afbrekende werking van het enzym “Hyaluronidase”, op het in de huid aanwezige hyaluron, afremt! Zo behoud je de eigen voorraad hyaluron en dus je jonge look!

Ga je voor MEGA BROWN met BRONZER, dan is een kleine hoeveelheid DiHydroxiAceton of DHA toegevoegd, die in de uren na applicatie de kleurontwikkeling op je huid nog verbetert.