€ 20

Deze ‘bruin-versneller’ ondersteunt het natuurlijke proces van pigmentvorming in de huid voor een intense en uniforme kleurontwikkeling. Hiertoe is rijkelijk UNIPERTAN aan de formule van de spray toegevoegd. Dit revolutionaire bio-complex helpt rechtstreeks bij de genese van melanine in de pigmentcel zodat de bruine kleur sneller tot ontwikkeling komt en ook intenser zal zijn. 

Hier géén spray op olie basis , wel op HENNEP WATER basis, wat de huidkwaliteit ten goede komt! Hennep, rijk aan Omega 3 en Omega 6 onverzadigde vetzuren wordt goed door de huid opgenomen en voedt haar met krachtige antioxidanten die de aantasting door UV tegenwerken.

Makkelijke spray applicatie en verfrissend gevoel door de toevoeging van MENTHOL.

Hoe gebruiken? 

Vakantie in zicht? Begin al enkele dagen vóór je strandvakantie met een dagelijkse applicatie! Blijf op 20 cm van je huid en spray uniform en continu voor een goede verdeling van de product. Is je dit niet gelukt, dan start ’s ochtends vóór je de zon in gaat en herhaal elke vakantiedag. Deze verfrissende spray trekt snel in en je bent in een wip klaar voor

20