EMERALD BAY CATHING RAYS

Intensifier with Carrot Oil

Inhoud: 250 ml/ € 20

Deze Catching Rays heeft als hoofdingrediënt AGAVE nectar, geperst uit het hart van de Agave plant. Dit sap levert essentiële voedingsstoffen (proteïnen, vitaminen en suiker= energie) voor een optimale werking van niet alleen de melanocyten, maar ook voor de keratinocyten, die voor de huidvernieuwing instaan. Daarnaast levert deze verfrissende intensifier premium huidverzorgende ingrediënten, geëxtraheerd uit GEMBER & GRANAATAPPEL.

Door gemberextract via een lotion in de huid te brengen, bevorder je de doorbloeding die je huid een glanzende gezonde look geeft. Het ontsmettend en ontstekingsremmend effect van gember is helend en doet bv. acne verminderen. Het bevat ook een hoop antioxidanten die de agressieve werking van vrije radicalen tegengaat en zo beschadiging aan celmembranen voorkomt.

Het rode sap van de granaatappelis rijk aan vitamine C en A. Ook vitamine E ontbreekt niet en werkt krachtig antioxidant. Uit de pitjes perst men olie die ongelooflijk goed in de huid dringt. Deze olie voelt “droog” aan en herstelt meteen de huidelasticiteit.

Het Carot Oil Complexmengt Tyrosinesamen met wortelzaadolieen 3 andere soorten olie (zoete amandel-, distel- en zonnebloemolie).  Samen stimuleren ze de melanine synthese én maken de huid zijdezacht.

Dat de schil van vruchten het rijkst is aan vitaminen, weten we ondertussen wel! Daarom Fresh Fruit Peelsin deze Catching Rays! De schil van sinaasappel, limoen, pompelmoes en mandarijn zit vol vitamine C die ook onze “huid-schil ” beschermt tegen vrije radicalen en  huidbeschadiging.

De geur van mango-mimosa, citrus en appel bepaalt het parfum van deze verfrissende lotion.

NEW SEASON – NEW LOOK for Catching Rays : Totally RE-design-ed bottle