EMERALD BAY CATHING RAYS
Pure Lotion – Refresh 

Inhoud: 250 ml / € 18

 

Deze verfrissende “intensifier” levert premium huidverzorgende ingrediënten, geëxtraheerd uit GEMBER en GRANAATAPPEL!

Door gemberextract via een lotion in de huid te brengen, bevorder je de doorbloeding die je huid een glanzende gezonde look geeft. Het ontsmettend en ontstekingsremmend effect van gember is helend en doet bv. acne verminderen. Het bevat ook een hoop antioxidanten die de agressieve werking van vrije radicalen tegengaat en zo beschadiging aan celmembranen voorkomt.

Het rode sap van de granaatappel is rijk aan vitamine C en A. Ook vitamine E ontbreekt niet en werkt krachtig antioxidant. Uit de granaatappelpitjes perst men olie die ongelooflijk goed in de huid dringt. Deze olie voelt “droog” aan en herstelt meteen de huidelasticiteit.

Het Carot Oil Complex mengt Tyrosine samen met wortelzaadolie en 3 andere soorten olie (zoete amandel-, distel- en zonnebloemolie). Samen stimuleren ze de melanine synthese én maken de huid zijdezacht.

Dat de schil van vruchten het rijkst is aan vitaminen, weten we ondertussen wel! Daarom Fresh Fruit Peels in deze Catching Rays! De schil van sinaasappel, limoen, pompelmoes en mandarijn zit vol vitamine C die ook onze “huid-schil ” beschermt tegen vrije radicalen en huidbeschadiging