EMERALD BAY DEFINITELY BLACK

Bronzer with Aloe Vera

Inhoud: 250 ml /20€

Nog zo’n Emerald Bay klassieker, die naast AGAVE nectar, geperst uit het hart van de Agave plant, ook rijkelijk voorzien is van DHA én Directe Bronzers. Het Agave sap levert essentiële voedingsstoffen (proteïnen, vitaminen en suiker= energie) zodat de melanocyten, die door het UVB getriggerd worden om in actie te schieten, ook volop melanine kunnen produceren. Voeg daar de mix van niet alleen DHA, zijnde een bronzer met vertraagde werking, maar ook cosmetische en natuurlijke Directe Bronzers aan toe en je begrijpt dat het beoogde bruinresultaat intens zal zijn!

Definitly Black voedt ook de huid met volgende hoogwaardige huidverzorgende ingrediënten:

Good to Know:

Deze formule bevat siliconen die de lotion extra zacht maken zodat je hem soepel kan aanbrengen. Maar ook na de applicatie blijft een uiterst zacht gevoel op je huid achter. Siliconen zijn geur- en kleurloos, stabiel en bestand tegen invloeden van zuurstof, licht en bacteriën. Men produceert ze uit silicium dat je in graniet maar ook in zandkorreltjes vindt. Deze siliconen in de lotion vormen een microscopisch dun beschermend laagje op de huid dat er voor zorgt dat allerlei irriterende stoffen – die van buitenaf de huid de huid willen binnendringen- tegen gehouden worden. Ook in de andere richting werkt dit siliconenlaagje als barrière: vocht kan minder goed kan ontsnappen aan de huid zodat deze beter gehydrateerd blijft.

Toch hoor je soms over negatieve effecten. Eén daarvan zou zijn dat siliconen de huid afsluiten. Dit is niet correct want siliconen zijn op zich niet- comedogeen. Je huid goed reinigen in de avond is altijd belangrijk wil je puistjes voorkomen. Poriën kunnen immers wel verstoppen door talg en vuil , maar niet door siliconen. 

 NEW SEASON – NEW LOOK for Definitly Dark : Totally RE-design-ed bottle