BB Cream Beauty Balm

€16.95

De BB Cream Beauty Balm van Golden Rose heeft een lichte textuur en een olie-vrije formule die zorgt voor een natuurlijke en gezonde gloed op de huid. Daarnaast wordt jouw huid dankzij de voedende vitaminen gelijkt verzorgd.

De BB Cream Beauty Balm is een all in one crème, die alle ingrediënten bevat van een verzorgende crème in combinatie met een vleugje foundation. Het voordeel van de BB Cream Beauty Balm is dat deze een lichte textuur heeft en daardoor minder dekkend is dan een foundation, ideaal voor een basis/dag make-up vanwege zijn natuurlijke dekking. De BB Cream Beauty Balm heeft een egaliserend effect en smelt mooi samen met de huid, is olie-vrij, verrijkt met vitamine E , bevat SPF 25 (UVA/ UVB) voor een optimale verzorging en bescherming van de huid. Je brengt de BB Cream gemakkelijk aan op de huid met je vingers, een beauty blender sponge of foundation blender brush.

Olie-vrij

Olie op de huid kan leiden tot meer onzuiverheden, vooral bij acnée of een onzuivere huid. Een olievrije BB Cream zorgt ervoor dat je huid minder snel gaat glimmen en mat blijft gedurende de dag. De BB Cream absorbeert overtollig talg wat ervoor zorgt dat je poriën schoon blijven.

Vitamine E

De antioxidant Vitamine E helpt met het voorkomen van fijne lijntjes en vroegtijdige veroudering door het collageen in je huid te beschermen. Hierdoor blijft je huid lang gehydrateerd en stevig.

SPF 25