Nude Look Radiant Tinted Moisturiser

€ 22,95

De Nude Look Radiant Tinted Moisturiser is de perfecte combinatie van een crème en make-up met een natuurlijke dekking en glowy finish.
De medium tint kleurt mee met alle huidskleuren, geniet direct van een gezonder uitziende huid!

De Nude Look Radiant Tinted Moisturiser heeft een licht egaliserend effect, hierdoor worden kleine oneffenheden op de huid gecamoufleerd en geniet je van een subtiele, natuurlijke dekking.  Daarnaast heeft de Nude Look Radiant Tinted Moisturiser een hydraterende functie waardoor deze ervoor zorgt dat het vochtbalans van de huid optimaal is. De dekking van deze moisturiser is net iets transparanter dan bijvoorbeeld een BB cream en bevat een radiant glow hierdoor creëer je een subtiel “no make-up” effect het hele jaar door!

Deze Nude Look Radiant Tinted Moisturiser heeft een niet-vette formule, verrijkt met vitamine E en bevat SPF 25 (UVA/ UVB) voor een optimale verzorging en bescherming van de huid. Je brengt de moisturiser gemakkelijk aan op de huid met je vingers, een beauty blender sponge of foundation blender brush.

Vitamine E

De antioxidant Vitamine E helpt met het voorkomen van fijne lijntjes en vroegtijdige veroudering door het collageen in je huid te beschermen. Hierdoor blijft je huid lang gehydrateerd en stevig.

SPF 25

Welke kleur van de Nude Look Radiant Tinted Moisturiser ?

De medium tint kleurt mee met alle huidskleuren en is dan ook geschikt voor alle huidskleuren.