BLACK GOLD 999.9

Tanning Lotion 28

 

Een goed verzorgd uiterlijk is belangrijk…zelfs als je weinig tijd hebt!

Deze BLACK GOLD lotions zijn dé BESTE producten die TANNYMAXX ooit op de markt bracht!

Een TOPPER dus! Je huid verdient – zeker als ze in het zonlicht komt –  de allerbeste verzorging.

Daarom werden Black Truffle, Hyaluron en  pure Avocado olie toegevoegd.

In combinatie met het ultieme ‘tanning complex’ van Tannymaxx, geven deze lotions jou een prachtige goudbruine kleur. Het actieve complex HySilk Hyaluron met laag moleculair gewicht, is eigen aan de GOLD Collectie.  Dit bijzondere hyaluron dringt door tot in de diepere huidlagen waar het de natuurlijke vochtlevels herstelt . Doordat Hyaluron tot 1 000 x het eigen gewicht aan vocht kan vasthouden, wordt de huid gelift en verdwijnen fijne lijntjes als sneeuw voor de zon!

Pure avocado olie wordt als cosmetisch ingredient alsmaar populairder. Deze olie is immers rijk aan onverzadige omega 3 vetzuren en wordt snel en volledig door de huid opgenomen. De vitaminen A, C en E in deze olie verbeteren de celregeneratie zodat je huid jonger oogt als ooit te voren.

Maar, de nieuwste trend in de cosmetica wereld is de toevoeging van truffel extract. Onderzoek wijst uit dat deze bijzondere paddenstoel/ fungus het natuurlijk vermogen van de huid om te vechten tegen vrije radicalen (verantwoordelijk voor huidveroudering) versterkt. Truffel laat toe dat cellen zich beter beschermen én dat ze zichzelf ook herstellen.

Dagelijkse applicatie van BLACK GOLD mag gerust want het levert je effectief een jongere look op!

GOLD Black 999.9 TANNING Lotion :  Geen directe bronzer noch DHA

Why look good, if you can look PERFECT?